Arama
Arama
En son konular
En son konular
-Ava Find-
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
-Ava Find-
Sürüm | : 1.5.218 |
Boyut | : 955 Kb |
Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) |
Kısıtlama | : 30 gün |
Dil | : Ingilizce |
İşletim Sistemi | : Windows 2000/2003/XP |
Üretici Firma | : Think Less Do More Services |
Eklenme Tarihi | : 10-10-2006 (beytepe) |
Virüs Kontrolü | : Tarandı, Temiz (detay) |
»»» Programı innDir ««« | |
Tanıtım: Ava Find mükemmel özelliklere sahip bir dosya arama yazılımıdır. Sisteminize kurulduktan sonra tüm sabit diskinizi taramakta ve bu tarama sonuçlarını önbelleğine kaydetmektedir. Bu sayede sizin aramak istediğiniz tüm dosya ve klasörleri anında bulup istediğiniz biçimde gösterebilmektedir. Bu önbelleğe alma işlemini de oldukça kısa sürede bitirip kullanıma hazır hale gelmektedir. (Benim sistemimde 64GB'si dolu sabit diskimi önbelleğe alması sadece 92 saniye sürdü.) Yazılımla tüm kategorilerde arama yapabileceğiniz gibi; müzik, video, resim, program, innDirilen dosyalar biçimindeki kategorilerde de arama yaptırabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ana menü üzerindeki "Find"(Bul) kutucuğuna bulmak istediğiniz dosya veya klasörün adını yazmaktır. Sonuçlar daha siz sözcüğü yazarken çıkmaktadır. Bu da Ava Find'in hızını ortaya koymaktadır. Anlık gösterim özelliği olarak nitelendirebileceğimiz bu işlev tabii ki mevcut önbellek kaydı ile gerçekleştirilebilmektedir. Yazılımın Genel Özellikleri belgeleri nereye kaydettiğinize dikkat etmeyebilirsiniz, Ava Find rahatlıkla bulabilmektedir. istemeyebilirsiniz. Bu durumda istediğiniz arama biçiminizi kaydederek istediğiniz zaman kullanmanız mümkündür. alma veya başka ihtiyaçlarınız için bu sonuç listesini kaydedebilirsiniz. yer kaplayan büyük dosya ve klasörleri göstererek bunlardan kurtulabilirsiniz. |
Geri: -Ava Find-
sağlam link indirdim teşşekürler
levent- Yeni Üyeyim iyi geçinin benle
1 sayfadaki 1 sayfası