Arama
Arama
En son konular
En son konular
Avira AntiVir PersonalEdition Classic
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Avira AntiVir PersonalEdition Classic
Sürüm | : 9.0.0.403 |
Boyut | : 30.8 Mb |
Kullanım İzni | : Ücretsiz (Freeware) |
Dil | : Ingilizce |
İşletim Sistemi | : Windows 2000/2003/XP/Vista |
Üretici Firma | : Avira GmbH |
Eklenme Tarihi | : 09-06-2009 (beytepe) |
Virüs Kontrolü | : Tarandı, Temiz (detay) |
»»» Programı innDir ««« | |
Tanıtım: Avira AntiVir Personal Edition Classic ücretsiz bir kişisel sistem güvenlik yazılımıdır. 9 numaralı sürümü ile bünyesine çok iyi özellikler ekleyerek daha başarılı bir yazılım haline gelmiştir. Zararlıları algılama ve sistemden temizleme konusunda en az ücretli rakipleri kadar başarılıdır. Virüs algılama ve temizleme özelliğinin yanısıra truva atlarına, solucanlara, numara çevirici olarak tabir edilen ve sizin denetiminiz dışında aramalar yaparak kabarık faturalarla karşılaşmanıza neden olan dialerlara, arkakapıdan sisteme sızan zararlılara, phishing denen ve özelliikle internet bankacılığında bir tehdit oluşturup şifrelerinizi çalma amaçlı hareketlere, zararlı oyun ve şaka amaçlı yazılımlara, çift uzantılı dosyalara karşıda sistemi koruyup, bunları sistemden temizleyebilmektedir. Avira AntiVir Personal Edition Classic internet üzerinden veritabanının sürekli güncellenmesine imkan tanıyarak, yeni zararlılara karşı da sisteminizin hazır olmasını sağlamaktadır. Kolay güncelleme yapılabilmesi için yazılımın içerisinde bir İnternet Güncelleme Sihirbazı mevcuttur. Veritabanı sıksık güncellenen yazılım bu konuda da rakiplerinden geri kalmamaktadır. Günümüzde AntiVirus yazılımlarının mevcut zararlıları algılama-temizleme özelliğinin artık yetmediği görülmüştür. Çünkü ne kadar çabuk çözüm getirilirse getirilsin virüsler daha önce yazılmaktadır. Durum böyle olunca AntiVirus yazılımları yapılarını değiştirerek henüz tanımlanmamış zararlıları da algılayıp, sisteme zarar vermelerini engelleme özelliği getirmişlerdir. Heuristic tarama olarak tabir edilen bu özellik ile yeni yazılmış ya da veritabanında antivirüsü bulunmayan zararlıyı program algılamakta ve vereceği zararın önüne geçmektedir. Bu özellik Avira AntiVir Personal Edition Classic yazılımında da mevcuttur. Birçok ücretli yazılımda bulunmamasına rağmen bu hizmeti AntiVir'in sunması güvenliğe verdiği önemi göstermektedir. |
Geri: Avira AntiVir PersonalEdition Classic
ben bunu bilgisayara indirdim % 100000000000000000 çalışıyor
recep- Yeni Üyeyim iyi geçinin benle
1 sayfadaki 1 sayfası